logo Hekkelman Advocaten Notarissen

 

Naam:

Website:

Plaats:

Telefoonnummer:

Email:

 

Hekkelman Notarissen

www.hekkelman.nl

Nijmegen

024 - 3 828 384

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Het mag zo zijn, dat dit kantoor zowel inzake de werkzaamheden van de advocatuur als inzake de prestaties van het notariaat een goede naam heeft opgebouwd, hetgeen o.a. blijkt uit het interview dat Nijmegen Business heeft opgenomen (uitgevoerd door het zakenblad Incompany 100 en gepubliceerd op 23 september 2010), waarvoor lof.

Hekkelman schrijft zelf op haar site, dat er vanzelfsprekend nog het nodige aan haar dienstverlening verbeterd kan worden, hetgeen VJIV met overtuiging bevestigt.

Het zou Hekkelman sieren, wanneer zij bij klachten over haar dienstverlening deze dan ook serieus zou behandelen, waarmede enkele van haar cliënten in het verleden echter een zeer slechte ervaring hebben opgedaan. Geduid wordt op de handelwijze dienaangaande van mr. S.J. van Susante en mr. H. van Ravenhorst bij door de familie Hofs ingediende klachten over beroepsfouten van mr. Van Susante, waarbij zij door beide heren op het onbeschofte af zijn behandeld en de familie zelfs niet in staat werd gesteld de klachten naar voren te brengen. Overigens heeft de familie dienaangaande wel een stuk aan de beide heren overhandigd. Mr. Van Ravenhorst gaf er blijk van werkelijk niets van de zaak af te weten, maar stelde toch onomwonden, dat hij ervan overtuigd was, dat zijn collega uitstekend werk had geleverd.
De enige reden, dat de familie mr. Van Susante niet voor de Tuchtraad heeft gebracht is gelegen in het feit, dat zij de mening was toegedaan, dat mr. Van Susante foutief had gehandeld vanwege overige drukke werkzaamheden en dat er geen opzet in het spel was.
 
Op 22 januari 2008 heeft het echtpaar Hofs mr. Van Susante (c.q. Hekkelman Advocaten & Notarissen te Arnhem) aansprakelijk gesteld voor zijn handelwijze. De brieven (1,2) van mevrouw mr. M. Peters met betrekking tot die aansprakelijkstelling waren werkelijk beschamend van inhoud en getuigden van een grote ondeskundigheid op het gebied van het huurrecht en de onderhavige kwestie.

Die “afhandeling” van de klachten en de reactie op de aansprakelijkheidsstelling (eerst op 25 november 2008 !) nog vers in het geheugen is dezelfde familie in de nog immer voortdurende huurkwestie na een onprofessionele en naar hun mening tevens foutieve handelwijze van twee leden van het notariaat van Hekkelman te Nijmegen (notaris mr. W.E. van Delft en kandidaat-notaris mr. W.U. Dijkstra) er niet toe overgegaan om daaromtrent een klacht in te dienen bij de heer mr. M. de Wit van de afd. klachtafhandeling Notariaat.
Het is natuurlijk zeer gemakkelijk voor Hekkelman om dergelijke zaken buiten de publiciteit te houden en in een interview alleen de mooie zaken en haar successen naar voren te brengen.

Gonnie Akkermans